Locul de preluare *
Data/Ora Preluare
Locul de predare
Data/Ora de predare

Inchirieri auto Cluj Napoca

Bine ati venit la AXA Rent a Car Cluj Napoca!

Urmeaza sa calatoriti in Cluj Napoca, aterizand pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj-Napoca si cautati o masina de inchiriat direct din aeroport!?

Axa Rent a Car va ofera servicii de inchirieri auto in Cluj Napoca avand posibilitatea sa inchiriati un autoturism direct din Aeroportul International Cluj-Napoca. Axa Rent a Car vine in ajutorul dumneavoastra si cu serviciul de rent a car Cluj la domiciliu. Nu ezitati sa ne contactati, va stam la dispozitie cu o flota noua, disponibili NON-STOP.

Echipa de profesionisti Axa Rent a Car Cluj, este pregatita sa va ofere solutia ideala, adaptata nevoilor dumneavoastra garantand calitatea serviciilor de rent a car Cluj la cele mai mici tarife din oras. Datorita programului de reinnoire anuala a parcului auto, masinile de inchiriat sunt de ultima generatie astfel incat sa acopere o gama cat mai larga de gusturi si preferinte ale clientilor care apeleaza la serviciile noastre. Reamintim aici cateva din clasele auto pe care le inchiriem: Rent a Mercedes, Rent a Skoda, Rent a Dacia, Rent an Opel.

Misiunea noastra este de avea clienti multumiti ca urmare a serviciilor de inchirieri auto Cluj oferite la preturi fara concurenta si flota noua de autoturisme de care dispunem.

Impreuna mergem la Untold, TIFF, Electric Castle si intreg Clujul nostru drag!

#hailaclujsiconecteaza-tecunoi

There is no selected car class in current office. Please choose another Class!